FAQ

Heeft u vragen? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn jullie openingstijden?
Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van 09.00 tot 17.00 uur. Op koopavond zijn wij gesloten.
Wat is de levertijd van vloerbedekking en parket?
De levertijd van een vloer hangt nauw samen met onze huidige voorraad. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen wij ervoor dat we na het geven van advies in de winkel persoonlijk bij u langs komen. Op deze manier kunnen we op locatie alles nauwkeurig en deskundig opmeten, zodat u verzekerd bent van een perfect passende vloer.
Hoe onderhoud ik een marmoleum vloer?
Het reinigingsmiddel Monel, geproduceerd door Forbo Krommenie, is uitermate geschikt voor het schoonmaken van uw vloer. Voor professionele reiniging raden wij echter aan om vloerpolymeren toe te passen. Deze zorgen voor een grondige en effectieve reiniging die voldoet aan de eisen van professioneel gebruik.
Hoe krijg ik vlekken uit geolied parket?
Het is belangrijk om de vloer nooit te schuren, aangezien dit de kwaliteit kan aantasten. In plaats daarvan raden we aan om een dieptereiniger van het merkproduct te gebruiken voor een grondige reiniging. Na het reinigen kunt u de vloer weer opbouwen zoals deze was bij aankoop, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet en zijn oorspronkelijke kwaliteit behoudt.
Hoe kan ik het beste een gelakte vloer onderhouden?
Voor het reinigen van uw vloer kunt u kiezen voor het gebruik van een merkproduct dat speciaal is ontwikkeld voor dit doel. Een alternatieve optie is het gebruik van groene zeep, verdund met lauw water. Beide methoden zorgen voor een effectieve en zachte reiniging, waardoor uw vloer er weer fris en schoon uitziet.
Kan ik zelf mijn tapijt reinigen?
Het is mogelijk om plaatselijk kleine oppervlakken zelf te reinigen. Echter, voor een beter resultaat of bij grotere oppervlakken raden wij aan om een professionele partij, zoals Chemdry, in te schakelen. Zij hebben de expertise en apparatuur om uw vloer grondig te reinigen. Let op: gebruik nooit zeep bij het reinigen, aangezien dit schadelijk kan zijn voor uw vloer.
Snel antwoord op uw vraag

Stel gerust uw vraag

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze vloeren? Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.